Va propun un joc….


Va propun un joc: daca va arat imaginea urmatoare si va spun ca in urma unui cataclism  teritoriul ei a fost putin afectat.La ce tara va ganditi ? Cumva la una europeana, mai exact mediteraneana ?

it

Cari amici miei sembra essere una Italia un po „malata”, eh ?  Dimmi che non c’é cosi ?

Deci dragii mei,  imaginea mi s-a parut si mie la fel si de aceea am si prezentat-o asa. Si totusi ce m-a apucat pe mine sa va prezint harta asta: ca sa va vorbesc de imigrantii italieni ? Nu chiar. Astia au venit in numar mare impreuna cu grecii prin anii ’70 in plin Flower-Power dar in Australia, ei fiind una dintre comunitatile cele mai puternice si mai mari din tara vecina si prietena.

Ei de fapt inainte de a va povesti de altele va rog sa cititi mai jos:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Adica ce parere aveti de colajul acesta:

it+nz3

Ei ?

V-ati cam dat seama ? Iar unii chiar de la inceput, nu-i asa ? N-am reusit sa va pacalesc pisicherilor cu photoshopul asta , ai, ai !!

Chestiile interesante nu se opresc aici, daca verificati pe lista suprafetelor tarilor o sa vedeti ca sunt foarte apropiate Noua Zeelanda este pe locul 75 iar Italia pe 73 . Astfel Noua Zeelanda are cam 90% din suprafata Italiei adica vreo 270 de mii de km patrati fata de cca.300 de mii ai italienilor. Astfel putem compara Noua Zeelanda cu o Italie cu susul-in jos. Ca fapt divers Romania se afla pe locul 83 cu cei 238 de mii de km patrati(88% din suprafata Noii Zeelande). Inchipuiti-va tara noastra alungita cum ar fi s-o parcurgi dintr-un cap in altul. Si in acelasi timp ganditi-va ca are doar populatia Republicii Moldova dupa cum spuneam in articolul acesta. Ia, raportati asta la populatia Romaniei sau ce sa mai zicem la a Italiei . Asa ca va dati seama ca loc mai este…………berechet. Asa ca: imigrati 🙂

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s